• Alles
  • (5)
    Overig
  • (3)
    Cursus-Workshop

Intro Wandelcoaching: compassiewandeling

donderdag 3 december 10:42 uur

Foto: Loes Bont

Ontdek wat wandelcoaching voor jou doet!

In deze roerige tijd is wandelen in de natuur zeer heilzaam voor lichaam en geest. Door je zintuigen te prikkelen en je te realiseren wat er allemaal nog wél is, maak je verbinding met jezelf en de natuur. Ik bied je naast wandelen in stilte, oefeningen die typerend zijn voor wandelcoaching.

Ontspannen, met mildheid en compassie voor jezelf, keer jij na deze wandeling huiswaarts.

Wandelcoaching draagt bij aan het opdoen van zelfinzicht, ontdekken wat voor jou van wezenlijk belang is, zodat je leeft met veerkracht, vertrouwen en voldoening.

Deze wandeling is een kijkje in de keuken van wandelcoach Heleen de Vries. Het is een goede gelegenheid om op een laagdrempelige manier te ontdekken of wandelcoaching bij je past,

Speciaal voor zorgmedewerkers door zorgmedewerkers biedt Groene Stappen Wandelcoaching een coachingstraject in samenwerking met een toegepast psycholoog en systeemtherapeut, Aukje van Gurp, dat te vinden is onder www.zorgmetzin.com. Dit programma is gemaakt om zorgmedewerkers met plezier, veerkracht en voldoening aan het werk te houden.

Groene Stappen biedt naast individuele Wandelcoaching ook groepswandelcoaching in de vorm van stiltewandelingen, themawandelingen en workshops.

Wees van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze introductiewandeling, door je op te geven via heleen@groenestappen.nl. Wees er snel bij, er kunnen maximaal. 3 deelnemers meedoen ivm corona.

Bij voldoende animo, kan dezelfde wandeling nogmaals in de middag worden gelopen, van 14.00 tot 16.00 uur.

Jouw investering is €15, dit is inclusief thee/koffie en een versnapering


deel deze activiteit

Locatie

Hof Espelo
Enschede
WeerselosewegHet lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden