• Alles
  • (6)
    Overig
  • (1)
    Evenement
  • (3)
    Cursus-Workshop

Gratis proefles dreumesdans

donderdag 29 oktober 9:15 t/m 9:45 uur

Voor kinderen vanaf 1,5 jaar zijn er bij Focus aan de Zuiderspoorstraat lessen dreumesdans. Op donderdag 29 oktober is er een gratis proefles van 9:15 uur tot 9:45 uur.

Astrid Spit geeft deze cursus in een lessenserie van zeven lessen. Juf Astrid is gespecialiseerd in dreumesdans en weet wekelijks kinderen én ouders mee te nemen in een prachtig dansverhaal. Spelenderwijs ontdekken de kinderen wat het lichaam kan. Spelen we met vormen en kleuren en bewegen we op muziek. Dreumesdans is een speelse dansles voor kinderen van 1,5 tot en met 2,5 jaar. De les volgen ze samen met een ouder of bijvoorbeeld een opa of oma die het leuk vind om mee te dansen.

Iedereen die samen met een dreumes een kijkje wil komen nemen in onze studio of mee wil doen met deze gratis proefles is welkom in onze studio op donderdag 29 oktober van 9:15 tot 9:45 uur.

Meer informatie over deze dreumesdans cursus, vind je op www.focusstudio.nl. Aanmelden voor deze gratis proefles dreumesdans kan via de website: https://mijn.focusstudio.nl/Proefles of via de email contact@focusstudio.nl.


deel deze activiteit

Locatie

Dansstudio Focus!
Enschede
Zuiderspoorstraat 7
7512ax


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden