• Alles
  • (1)
    Overig
  • (1)
    Sport
  • (3)
    Cursus-Workshop

Ladies Drawing Morning

woensdag 2 december 10:00 t/m 11:45 uur

Rineke Kuiper

Make art

Get inspired

Join the (tea) party

Op 4 woensdagochtenden faciliteert Juffrouw Flierefluiter een Ladies Drawing Morning bij SIVE, in de bibliotheek in Enschede. Deze ochtend is een ontmoeting tussen een high tea en een tekenfeest. We beginnen met de introductie van een thema of een kleine opdracht zodat iedereen aan de slag kan gaan en vervolgens gaan we los!

We gaan tekenen, knippen, plakken, verven. Je mag je eigen materialen meenemen, maar er zijn ook spullen aanwezig. Het doel is, naast gezelligheid natuurlijk, om je creativiteit aan te spreken en geïnspireerd naar huis te gaan.

De juffrouw gaat waarschijnlijk geen technieken aanleren. Behalve als je er echt om vraagt, maar weet wel: ze is geen teken-expert, ze is de teken-facilitator. Kom je ook dingen maken waar je blij van wordt?

De serie bestaat uit 4 lessen, om de week een les. Er staan er 5 op de planning, zodat er een mogelijkheid is tot uitloop, als er een les uitvalt. De lessenserie kost 50 euro. Je kunt je opgeven via rinekekuiper@gmail.com. Je inschrijving is definitief na betaling.


deel deze activiteit

Locatie

Bibliotheek Enschede
Enschede
Pijpenstraat 15
7511gm


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden