• Alles
 • (12)
  Overig
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (6)
  Sport
 • (4)
  Cursus-Workshop

Open je voor de lente

zaterdag 4 april 10:00 t/m 22:00 uur

Fiona Weide

Koester je hart en gun jezelf een dag ontspanning bij Landgoed Algoed. Deze dag, 4 april, staat in het teken van "Open je voor de lente". Waardoor je ruimte kan maken voor het nieuwe dat in jou geboren wil worden. Van tien tot tien nodigen wij jou uit om je hart te koesteren en te voeden met liefde, rust en ontspanning.

De workshops worden verzorgd door: Lian Lohuis, Fiona Weide, Ludzarda Everts en Marieke Annink. Zij nemen je mee in een flow van koestering, ontspanning en creatie, waardoor je ruimte kan maken voor jezelf. Je opent je als het ware voor de nieuwe start van de lente.

Ontspannen doen we met de volgende activiteiten:

Bevrijdend en ontspannen "het nieuwe leven" In-ademen

Intuïtief tekenen

Melodie van het hart, met o.a. de Buddha shiva hartmeditatie

Zachte bewegingen uit de TaiChiTao

Dans

Na het diner ronden we de dag af met blote voeten dans en een klankschaal ligconcert.

De verwachte eindtijd van deze ontspanningsdag is 22.00. Voor wie dan nog niet naar huis wil, is er de mogelijkheid om heel relaxed op locatie te overnachten. De lunch en het diner zijn inclusief en worden met veel passie verzorgd door Debby Broersma. Laat de winterblues definitief achter je op deze ontspannen dag aan het beging van de lente.

Praktische informatie:

Lokatie: grote danszaal van Landgoed Algoed, in Twekkelo, halverwege Enschede en Hengelo.

Zaal open om 9.45, start van de dag met ceremonie om 10.00

Afronding om 22.00.

Kosten voor deelname: 85 Euro, inclusief ochtendworkshop, lunch, middag workshop, maaltijd, blote voeten dans en klankschaal ligconcert. Je kan er ook voor kiezen om alleen overdag te komen, dan blijf je tot en met het diner. Dat kost je 60 euro. Wil je alleen 's avonds komen, dan start je met het diner en betaal je 35 euro. Wil je bljiven slapen, dan kost een overnachting op slaapzaal met bedden 19,95 en dat is inclusief ontbijt

Je kan je aanmelden via een e-mail naar: info@creaklankbord.nl

Wil je daarbij aangeven of je je aanmeldt voor overdag en 's avonds, alleen overdag, of alleen 's avonds? Maximaal aantal deelnemers op deze dag: 20.

Docenten: Lian Lohuis, Fiona Weide, Marieke Annink, Ludzarda Everts

Kok: Debby BroersmaFiona Weide
Fiona Weide
deel deze activiteit

Locatie

Landgoed Algoed
Enschede
Burgermeester Stroinkstraat 411
7547rh


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden