The Lasses
The Lasses Foto: PR

The Lasses terug in Boekelo met nieuw album

Algemeen

De afgelopen jaren stonden ze elke herfst op uitverkochte podia door heel Nederland: The Lasses, het duo van Sophie Janna en Margot Merah. Dit jaar speelden ze in Nederland even wat minder, omdat er tours in Canada, Schotland en Engeland op de agenda stonden, én omdat ze een nieuw album hebben opgenomen: Undone.

Boekelo - Op vrijdagavond 29 november presenteren ze dit album bij Folkclub Twente, op het podium van Eetcafé de Buren in Boekelo. Undone is een prachtig album met 13 liedjes over vallen en opstaan, geproduceerd door Janos Koolen (bekend van Frederique Spigt en Fay Lovsky). The Lasses zijn gespecialiseerd in zogenaamde folk traditionals, liedjes zo oud dat niemand meer weet wie ze geschreven heeft. Veel van dat soort nummers zijn bekend geworden door grootheden als Bob Dylan, Joan Baez en Simon & Garfunkel. Maar op Undone staan voor het eerst ook eigen geschreven nummers, waar de nieuwe single Hunter Moon er een van is. Met de engelenstemmen van The Lasses en de dromerige pianopartij van Janos Koolen is dit een perfect nummer om de herfst mee in te luiden.

Concert
Bij het concert op 29 november zullen ze ook liedjes spelen van hun eerdere albums. The Lasses staan bekend om hun geweldige tweestemmige nummers en de grappige, open manier waarop ze over hun liedjes vertellen. Sophie en Margot begeleiden zichzelf op gitaar, tenorukelele en bodhrán (een Iers percussieinstrument). Een geweldig concert voor liefhebbers van folk uit de Keltische en Amerikaanse traditie.

Reserveer uw kaartjes voor dit unieke concert via folkclub@dds.nl. Adres: Eetcafé De Buren, Beckumerstraat 2, Boekelo. Aanvang: 20.30 uur. Meer informatie: folk.twente.org of www.thelasses.nl

The Lasses
Afbeelding
Je producten online verkopen: zo laat je klanten veilig shoppen 19 apr, 07:44
Manna zoekt medewerkers. Zie ook www.werkenbijmanna.nl.
Manna is op zoek naar huishoudelijke hulpen 18 apr, 13:54
Afbeelding
Wat zit er dit jaar in het kerstpakket? 18 apr, 12:39
Luisterrijk bij de Muziekbank gaat over de Beatles.
Luisterrijk: De Beatles in het Nederlands 18 apr, 12:02
Recreatieplas Het Rutbeek
De mening van Enschede: Vakantiehuisjes op het Rutbeek, een gebed zonder end? 18 apr, 10:06
De Twentse Beiaard Dag komt eraan!
Twentse Beiaard Dag met concerten op de UT en de Oude Markt 18 apr, 09:58
SKE treedt op in De Kleine Willem.
Concert SKE in Kleine Willem 17 apr, 20:14
Braderie Stadsveld 22-04-2023
Grote braderie bij Winkelcentrum Stadsveld 17 apr, 15:15