Muziek- en dansavond Kottenpark 2023
Muziek- en dansavond Kottenpark 2023 Foto: Rikkert Harink

Muziek- en Dansavond Het Stedelijk Kottenpark

donderdag 18 april 2024 19:30 tot 21:30

Op donderdag 18 april vindt de jaarlijkse muziek- en dansavond van Het Stedelijk Kottenpark plaats in het Wilminktheater te Enschede. Een gevarieerde avond vol muziek, dans en theater, geschikt voor alle leerlingen, ouders en andere geïnteresseerden. 

Wat hebben Bon Jovi, Vivaldi en moderne dans met elkaar gemeen? Dat laten leerlingen van de Vooropleiding Dans, (Kunstklas) Muziek, Kunstklas Theater en Kunstklas Beeldend zien tijdens een avondvullend programma met als thema “Quattro Stagioni”.

Het thema geeft de eigen interpretaties van de leerlingen weer in kunstzinnige vorm. De voorstelling is bedacht en intensief voorbereid door de leerlingen onder begeleiding van verschillende coaches.

De muziek- en dansavond “Quattro Stagioni” vindt plaats in het Wilminktheater op donderdag 18 april. De voorstelling start om 19.30 uur. Kaarten à € 10,- zijn te bestellen via de administratie van Kottenpark 053-482 12 00 of via reserveren.kot@hetstedelijk.nl

Gratis middagvoorstelling voor leerlingen en leerkrachten groep 7 en 8

Voor leerlingen van de basisscholen hebben we een speciale middagvoorstelling: De muziek- en dansmiddag “Quattro Stagioni”. Leerlingen en leerkrachten groep 7 en 8 kunnen zich hiervoor opgeven door te mailen naar reserveren.kot@hetstedelijk o.v.v. voor- en achternaam, naam basisschool en aantal personen. De voorstelling start om 16.00 uur. Entree voor deze activiteit is gratis.